Mikä ihmeen Side Quest?

Another Castle Side Quest

Keikkaileva pienryhmämme Side Quest vilahtelee somessamme usein, mutta mistä ihmeestä oikein onkaan kyse? Tässä postauksessa kerromme kaiken, mitä olet ikinä halunnut tietää SQ:sta!

🌸 Mikä Side Quest?

Side Quest eli SQ on Another Castle -kuoron pienryhmä, joka koostuu 8-12 laulajasta. SQ on keikkaillut aktiivisesti erilaisissa tapahtumissa jo vuodesta 2015 lähtien! Pienryhmä on oiva valinta varsinkin sellaisiin tapahtumiin, joihin monikymmenpäinen kuoro ei mahtuisi.

🌸 Millaisissa tilaisuuksissa SQ keikkailee?

Vain taivas on rajana! Vuosien saatossa olemme laulaneet esimerkiksi erilaisissa perhejuhlissa (häät, synttärit, valmistujaiset…), taidenäyttelyiden avajaisissa sekä erilaisissa firmojen ja yhteisöjen tilaisuuksissa. Majapaikkamme on Helsinki, mutta keikkoja varten voimme matkata myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Esiinnymme yleensä akustisesti, joten kovin meluisiin tilaisuuksiin tai taustamusiikiksi ei esityksemme ole paras mahdollinen.

🌸 Millaista musiikkia SQ laulaa?

SQ:n ohjelmisto on aika lailla sama kuin koko kuoronkin, ja siihen voi tutustua ohjelmistosivullamme. Jos kappaleidemme äärellä iskee valinnanvaikeus, voimme myös ehdottaa tapahtumaan sopivaa ohjelmistoa.

🌸 Miten tilaan keikan?

Keikkatilaus onnistuu joko sähköpostitse anothercastle.kuoro@gmail.com tai nettisivujemme lomakkeella. Olemme tilaajaan yhteydessä pikimmiten tarkempien yksityiskohtien sopimiseksi.

🌸 Paljonko maksaa?

Keikkahintamme lähtevät tällä hetkellä n. 300 eurosta ylöspäin, mutta hinnat neuvotellaan aina keikkakohtaisesti. Hintaan vaikuttaa keikan kesto, kappaleiden määrä sekä mahdolliset matkakulut.

Youtube-kanavaltamme voit käydä kuuntelemassa, miltä Side Quest kuulosti Tuusulan taiteiden yössä elokuussa 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.