Another Castle Sings: Perfect Day

Hilltop Cottage

Another Castle Sings -sarja vastaa tällä kertaa ysärilasten nostalgiannälkään! Esittelyvuoroon pääsee iki-ihanan Petteri Kaniini -sarjan (englanniksi The World of Peter Rabbit and Friends) tunnari Perfect Day.

Lastenkirjailija Beatrix Potterin tarinoiden pohjalta tuotettiin vuosina 1992–1998 animaatiosarja, jossa seikkailevat hänen kirjoistaan tutut hahmot Petteri Kaniinista Rosina Ankkaseen. Jokainen jakso alkaa ja päättyy live action -kohtaukseen, jossa kirjailija Potter kuljeskelee Englannin maaseudulla arkisissa askareissaan. 

Perfect Day kuullaan jakson päätöskappaleena, ja sen esittää brittilaulaja Miriam Stockley. Stockley on todellinen vokaalimusiikin moniottelija: hän on toiminut sessiomuusikkona ja esiintynyt lukemattomilla levyillä ja kokoonpanoilla 70-luvulta näihin päiviín. Perfect Dayn lisäksi hänet tunnetaan parhaiten Karl Jenkinsin ensimmäisten Adiemus-levyjen solistina. Myös yksi alkuperäisistä Vocaloid-laulusyntetisaattorin äänistä perustuu Stockeyn lauluääneen!

Kuvassa näkyvä talo on Hilltop Cottage, Beatrix Potterin talo Englannin järviseudulla, ja se esiintyy myös sarjan live action -osuuksissa. Nykyään talo toimii kotimuseona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.