Another Castle esiintyy Lapinlahden Lähteellä!

Another Castle Lapinlahden Lähteellä

Helsingin nörtein enimmäkseen naiskuoro esiintyy Lapinlahden Lähteen auditoriossa torstaina 29.3. klo 19.00. Pride-viikon kunniaksi tulemme esittämään sateenkaarevimpia sovituksiamme ja kauneimpia rakkauslaulujamme. All Over the Rainbow -konsertissa kuullaan niin vanhoja suosikkeja kuin uudempiakin musiikkihelmiä peleistä, elokuvista ja tv-sarjoista.

Liput keikalle (20/10e) ovat jo myynnissä Holvi-kaupassamme. Lippuja saatavissa myös ovelta ennen keikkaa (paikan päällä käytössä vain korttimaksu), mikäli paikkoja on vielä jäljellä. Ruuhkien välttämiseksi suosittelemme ostamaan liput etukäteen!

Konsertin kesto on n. puolitoistaa tuntia (sisältää väliajan). Lapinlahden Lähteen kahvila palvelee yleisöä väliajan aikana. Konsertin yhteydessä on myös mahdollista tukea meitä ostamalla kuoron fanituotteita!

Lapinlahden Lähde on Lapinlahden vanhalla sairaala-alueella toimiva kulttuuri- ja tapahtumakeskus, tarkka osoite on Lapinlahdenpolku 8. Konsertti järjestetään Lähteen auditoriossa, päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Tilaan pääsee tarvittaessa esteettömästi.

Lämpimästi tervetuloa konserttiin!

In English:
Another Castle is the geekiest mostly women’s choir from Helsinki, Finland who sing music from videogames, movies and tv shows. To celebrate Helsinki Pride, we will perform a set of our queerest arrangements and most beautiful love songs at Lapinlahden Lähde. Concert tickets (20e/10e) available on our Holvi page.

Leave a Reply

Your email address will not be published.