Another Castle Sings: Invincible

World of Warcraft

Another Castle Sings -sarjan tämänkertainen postaus on omistettu eräälle oivalliselle hevoselle, joka oli mitä uskollisin ratsu paitsi eläessään, myös kuollessaan. Heppa on tietenkin Invincible, prinssi Arthas Menethilin luotettava ratsu. Invincible seikkailee World of Warcraft -pelissä, joka on kaikkien aikojen suosituin moninpelattava online-roolipeli.  

Invincible ei ole mikä tahansa hevonen. Tarinan mukaan ruhtinas Arthas joutui eräänä päivänä ratsuineen äkilliseen lumimyräkkään. Invincible loukkasi myrskyssä jalkansa niin vakavasti, että  Arthasilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin päästää eläin tuskistaan.  Moninaisten käänteiden myötä Arthas kääntyi pahuuden polulle, minkä myötä hän myös herätti entisen ratsunsa kuolleista. Näin Invincible pääsi jälleen palvelemaan isäntäänsä jopa kuoleman tuolla puolen. AC:laisten keskuudessa Invincible tunnetaankin nimellä Helvetin Hyvä Hevonen.

AC:n ohjelmistossa on Invinciblelle omistettu, samanniminen kappale. Hymnimäisen kappaleen lyriikat ovat pelimaailma Azerothissa puhuttua yleiskieltä, ja laulun sanat ylistävät Invinciblen erinomaisuutta. Kappale julkaistiin alun perin osana pelin 5-vuotisjuhlallisuuksia, mutta se lisättiin myöhemmin myös WoWin Wrath of the Lich King -lisäosan sountrackille

Leave a Reply

Your email address will not be published.