Another Castle Sings: Assassin’s Creed IV

Assassin's Creed

Arr! Another Castle Sings -postaussarja on merirosvotunnelmissa! Ohjelmistostamme löytyy useampikin merirosvoaiheinen biisi, mutta tällä kertaa esittelyvuoroon pääsee Assassin’s Creed IV: Black Flagin tunnusmelodia.

Toimintaseikkailupelisarjan keskiössä on assassiinien eli salamurhaajien ja temppeliherrojen vuosituhansia kestänyt kamppailu. Molemmat ovat rauhan asialla, mutta keinot vaihtelevat. Vaikka pelien kehyskertomus sijoittuu yleensä moderniin aikaan, sarjan useimmissa osissa päästään vierailemaan myös historian eri aikakausilla. Black Flag sijoittuu 1700-luvun Länsi-Intiaan, merirosvoilun kulta-aikaan. Tuttuun tapaan luvassa on taistelua, hiiviskelyä sekä avoimen maailman tutkimista. 

Koska Black Flagissa vietetään aikaa merillä ja laivan kannella, on pelin musiikkikin tottakai saanut inspiraationsa merimieslauluista ja niin kutsutuista sea shantyista.. Enlanninkielisellä termillä kuvataan työlauluja, joita laivoilla laulettiin aherruksen ohessa, niin purjeita nostaessa kuin muutenkinl Black Flagista löytyy peräti 34 erilaista merimiesmelodiaa! Vaikka meidän ohjelmistossamme oleva pelin pääteema ei varsinainen merimieslaulu olekaan, siinäkin voi kuulla Karibianmeren aaltojen loiskeen ja laivan keinunnan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.