Another Castle Sings: Poldark Medley

Poldark-kirjasarjan kirjoja pinossa hyllyllä sinisen maljakon vieressä.

Another Castle Sings -sarjassa matkustetaan tällä kertaa Cornwallin jylhiin maisemiin Poldark-sarjan myötä. BBC:n tuottama televisiosarja perustuu Winston Grahamin samannimisiin romaaneihin, joissa seurataan kuumapäisen kapteeni Ross Poldarkin vaiheita 1700-luvun loppupuolen cornwallilaisessa kaivoskylässä.

Ross palaa kotiinsa taisteltuaan vuosia Yhdysvaltain vapaussodassa vain huomatakseen, että hänen isänsä on kuollut ja hänen rakastettunsa on mennyt kihloihin toisen kanssa. Lisäksi kotitila on päästetty täysin rempalleen. Sisuuntuneena Ross päättää elvyttää tilan ja samalla investoida alueella sijaitsevaan kuparikaivokseen. Ross ottaa suojatikseen köyhän Demelza-tytön, ja vuosien myötä Rossin ja Demelzan välille kehittyy intohimoinen rakkaussuhde.

Sarjan musiikin on säveltänyt Oscar-palkittu Anne Dudley, joka on soundtrackissa pyrkinyt ilmentämään Cornwallin kuvankauniita maisemia sekä cornwallilaisia kansanmelodioita. AC:n ohjelmistoon kuuluu medley, jossa kuullaan useita sarjassa kuultavia sävelmiä. Kappaleiden alkuperäisversioissa laulaa Demelzan näyttelijä Eleanor Tomlinson, ja lyriikat perustuvat osittain Winston Grahamin teksteihin.