Another Castle – Helsingin nörtein naiskuoro

Another Castle on vuonna 2014 perustettu Helsingin nörtein (enimmäkseen) naiskuoro. 50-henkisen kuoron ohjelmistoon kuuluu laaja kirjo musiikillisia matkoja erilaisten fandomien maailmoihin. Inspiroidumme scifistä, fantasiasta, animaatioista, sarjakuvista, peleistä, kirjallisuudesta, elokuvista ja tv-sarjoista. Kuorosovitukset kappaleista tuotamme itse.

Keikkailemme aktiivisesti sekä avoimissa yleisötapahtumissa että yksityistilaisuuksissa. Tilaa meidät keikalle!

Ajankohtaista:

Kuorolaulu ei perinteisesti ole mikään etäilyharrastus, mutta vuoden 2020 yllätyshaasteisiin kuuluvista koronarajoitteista huolimatta Another Castle on vahvasti elossa! Olkaa hyvä, toivottavasti nautitte tästä yhtä paljon kuin me itse: virtuaalikuoromme esittää Portal-pelistä tutun kappaleen Still Alive!

Facebook:

2 months ago

AC:n retropelikornerista päivää! 🎮 Tänään sukellamme Mega Man 2 -pelin maailmaan, kun Another Castle Sings -postaussarjassa esittelyyn pääsee pelin ikoninen kappale Dr. Wily Stage.

Mega Man -pelisarjan päähenkilö on siniasuinen robottipoika Rock, joka toimii Dr. Lightin laboratorioapulaisena. Kun Lightin kollega Dr. Wily päätyy pahoille teille ja uudelleenohjelmoi kaksikon kehittämät robottimestarit ilkeisiin tarkoituksiinsa, on Rockin eli Mega Manin aika ryhtyä sankarin ... See more

2 months ago

Ropecon järjestetään tänä viikonloppuna etänä, kuinka moni aikoo osallistua?

Me emme ole tänä vuonna mukana (yhyy), mutta etäconittamisen lomassa ehtii hyvin muistella meidän ja Turun-siskojen Riverside Castle viimeisintä Ropecon-keikkaa vuodelta 2019.

https://youtu.be/KiH131v8PC8

2 months ago

Iso, iso kiitos kaikille uusille kannatusjäsenille sekä vanhan jäsenyytensä uusineille! Olemme täällä aivan häkeltyneitä! 🤩

Kannatusjäsenet ovat meille todella tärkeitä varsinkin nyt korona-aikana, kun keikkamahdollisuudet ovat edelleen rajatut. Kiitos vielä! ❤️

PS. Jos et vielä ehtinyt ostaa jäsenyyttä kuluvalle kaudelle, ei hätää! Suuntaa Holvi-kauppaamme osoitteessa http://holvi.com/shop/anothercastle

2 months ago

Keikkamuisto tasan vuoden takaa: pienryhmämme Side Quest kävi viime heinäkuussa tuomassa nörttitunnelmaa kesäisiin protujuhliin Hämeenlinnassa.

Side Questkin on pandemian takia toistaiseksi keikkatauolla, mutta ikävä keikoille on kova! ❤️

3 months ago

Tänään syleilemme nörttiyttämme sydämemme pohjasta, kun maailmalla vietetään kansainvälistä Embrace Your Geekness Day -teemapäivää.

Meille nörttiys on ennen kaikkea iloa ja innostumista, ja tietenkin kantava voima kuoromme takana. Olipa suosikkifandomisi mikä hyvänsä, ole ylpeästi nörtti!

« 2 of 2 »
Alnilam logo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur